Win een VIP ontmoeting met Arthur!

in samenwerking met SMARTGAMES

Op vrijdag 28 februari (krokusvakantie) wordt de Vlaamse pers uitgenodigd in het Cultuurcentrum van Evergem om kennis te maken met de cast, het decor en de kostuums van ARTHUR EN DE STRIJD OM CAMELOT, de musical.

Merlijn de tovenaar nodigt ook 25 kinderen tussen 5 en 9 jaar uit voor een exclusieve VIP-preview van de voorstelling (30 minuten) en een ontmoeting met de cast!

Je kan tevens met hen op de foto!

Elke winnaar ontvangt het spel Camelot Junior (ter waarde van 30 euro) in samenwerking met Smartgames. Dit spel is geschikt voor kinderen tussen 4 en 9 jaar. 

Tevens krijgt elke winnaar een drankje in onze VIP bar.

En uiteraard mag je ook verkleed komen als ridder, jonkvrouw of tovenaar Merlijn!

Wat moet je doen om te winnen?

Eerst en vooral moet je beschikbaar zijn op vrijdag 28 februari in de voormiddag.

Stuur voor 20 februari een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw gegevens (naam, leeftijd, woonplaats) en de namen van de personen die jou zullen vergezellen naar het theater in Evergem (maximaal 3 personen extra, waarvan minstens 1 volwassene).  Laat ons weten waarom Merlijn de tovenaar jou moet uitnodigen!

De 25 winnaars worden persoonlijk verwittigd (ten laatste 21 februari) en krijgen het juiste uur van aanvang doorgestuurd.

Ter informatie: een preview is slechts een deel van de voorstelling (maximaal 30 minuten).

 

camelot junior 9621 full